Hej och välkommen till min blogg! Jag är en 22årig kille som flyttade till Sverige 2år sedan från Palestina, just nu bor och pluggar i Uppsala. Mina intressen är webbdesign, fotograf, dikter m.m I min blogg får du följa mitt liv, nyheter, webbutvecklar, och mycket annat roligt! Läs mer om mig!

Biljetterna till Egypten har bokat !

Hej, Har bokat biljetterna till Egypten, tänker stanna några dagar i Egypten och sen åker jag på en gång till Palestina ( Mitt land),

Igår var det grill med min familj

Hej, igår var det grill med min familj i Gottsunda :D
Här e några bilder :)








Imorgon blir det grilla med min familj <3

 

Hej!

Idag var jag hemma hela dagen, hade roligt med min familj och våra gäster, de gick hem ca kl.00.00, imorgon blir det grilla med min familj, o kajsa ska komma <3, visar jag bilderna imorgon .. göttttt :P

/MAOHAMMED

Blogg.se jobbiga annonser !

Tja !!
Til er som e trötta på alla annonser som e på era sidor på blogg.se, nu kan jag ta bort dem för er med en kod .. det behövs nara att ni maila mig här http://hammud.blogg.se/#footer-contact  med era uppgifter för att logga in och fixa det med en minut :)
MVH
/Mohammed


ett e.x 
såååå fullla



Den dyraste pistolen i världen värd 820 tusen dollar från Sverige

Företaget vapenindustrin  lyxiga svenska som producerar finaste gevär i världen (VO Vapen) producerar den dyraste pistolen i världen, det kostar $ 820.000 US-dollar , som är dubbad emission av Falcon (VO Falcon Edition) som handgjorda fullt ut och är konstruerad ristade och inspirerade av arabiska Falcon.








  • Video!!